Elfogadom, hogy a Fórum webmesterének, az Adminisztrátornak és bármely Moderátornak jogában áll eltávolítani, szerkeszteni a hozzászólásaimat, vagy lezárni az általam nyitott témákat, amennyiben úgy ítélik meg hogy ez szükséges. Mint felhasználó, elfogadom, hogy néhány, általam megadott információ tárolásra kerül a Fórum adatbázisában. Ezek az adatok nem kerülnek ki egy harmadik félnek, de sem az Adminisztrátor sem a Moderátorok nem tudnak felelősséget vállalni, hogy "hacker-támadás" által nem kerül ki egy harmadik félnek.

A Fórum "cookie"-kat (sütiket) használ, hogy adatokat tároljon a felhasználó számítógépén, de egyik sem tartalmaz adatokat, melyet a regisztrációnál kerül megadásra; pusztán technikai szempontból szükségesek ezek. A megadott emailcím csak a regisztráció (és új jelszó) érvényesítésénél kerül felhasználásra.

A lentebbi regisztrációra kattintva elfogadom a fenti feltételeket.
"
A Fenti idézet mind az itteni publikus Fórumra, mind pedig a PCWORLD Fórumára vonatkozik.
A másik fórum tehát Maga a PCWORLD Fóruma, rá egy link mutat. Itt egy remek társaság van, remek Moderátorokkal, és Adminisztrátorral, magam is sokat tartozkodom itt, ha úgy érzed hogy szeretnél egy jó társaságot, barátokat, és szakszerű segítséget kapni akkor csatlakozz  ide is . A PCWORD Fórum  tulajdonképpen egy Exkluzív olvasó klub, melyben az olvasás nem korlátozott, de a hozzászólás, aktiváló kódhoz van kötve.

3/3